Yoğun Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Bitlis'te son günlerde etkili olan yağışlı hava, yoğun sis ile birleşerek günlük yaşamı zora soktu. Özellikle sabah saatlerinde artan etkisiyle karayollarında sürücüler zorluklar yaşadı. Tatvan-Bitlis kara yolu, Bitlis-Güroymak kara yolu ve Rahva mevkiinde etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 5 metreye kadar düşürdü.

Sürücüler, sis nedeniyle kontrollü bir şekilde ilerlemek zorunda kaldı. Yol güzergahlarında araçların sis içerisinde güçlükle ilerlediği gözlemlenirken, trafikte zaman zaman yavaşlamalar meydana geldi. Yetkililer, sürücülerin takip mesafesini korumaları, hız yapmamaları ve sis farlarını kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Öte yandan, dron ile görüntülenen sis tabakası, bölgedeki yoğunluğu gözler önüne serdi. Kenti adeta kaplayan sis manzarası dikkat çekti.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi