08:54 Asayiş

Adana’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada adeta can pazarı yaşandı. Aracın tavanına çıkarak akıntıya kapılmaktan kurtulan 6 kişiyi çevredeki vatandaşlar kurtardı.

08:35 Bursa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Mudanya ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Sırtına küfe alan Özel, “Tayyip Bey, bırak küfeyi benim sırtıma ver. Ben emekliyi aslan gibi taşırım” dedi.

08:34 Sağlık

MEDİCANA KONYA HASTANESİ GÖZ HASTALIKLARI UZMANI OP. DR. LÜTFİ SEYREK, "HASTA OLAN BİREY GÖZÜNÜ ELİNE DOKUNDUĞU ZAMAN BAŞKA BİR YERE DOKUNDUĞUNDA SİZ DE AYNI YERE TEMAS ETTİĞİNİZDE VE GÖZÜNÜZLE TEMASTA BULUNURSANIZ MAALESEF BİZLERE DE BULAŞIYOR" DEDİ.

08:27 Kırklareli

KIRKLARELİ'NİN KOFÇAZ İLÇESİNDE TARAFINDAN KÖY VE MAHALLE MUHTARLARINA YÖNELİK SU DEPOLARI TEMİZLİĞİ, KLORLANMASI, İÇME SULARI DEZENFEKSİYONU VE KETEM TEMAS NOKTASI İLE KANSER TARAMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

08:21 Asayiş

VAN-ÖZALP KARAYOLU ÜZERİNDE OTOMOBİL İLE TRAKTÖRÜN ÇARPILMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.

08:05 Istanbul

KARTAL'DA ANİDEN BASTIRAN YAĞMUR VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

08:03 Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Siirt ili Pervari kırsalında gerçekleştirilen “Gürz-2” operasyonu ile turuncu kategoride olan Benda Amed kod adlı Semra Ayverdi ve Baran Hemlin kod adlı Seyithan Sencer ile gri kategoride olan Sarı İbrahim kod adlı Yakup Nişo ve Destina Botan kod adlı Bişenk Durmuş adlı 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

07:51 Asayiş

Siirt ili Pervari ilçesi kırsalında gerçekleştirilen "Gürz-2" operasyonunda; 2’si turuncu, 2’si gri kategoride olan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.

07:39 Politika

Dışişleri Bakanı Fidan, Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar ile görüştü

07:36 Politika

Dışişleri Bakanı Fidan, Brunei Darusselam Dışişleri Bakanı Dato Erywan Yusof ile görüştü