Sancaktepe'de, Kartal TEM Otoyolu bağlantı yolunda, bir BMW marka otomobil Fiat Doblo‘ya arkadan çarparak kontrolden çıktı. Semih D. yönetimindeki 34 KNZ 539 plakalı BMW, çarpmanın etkisiyle bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Bu talihsiz olayda, BMW sürücüsü Semih D. ağır yaralandı.

Olayın Gelişimi

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar, yaralı sürücüye yardım etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ekiplerin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören esnaf Engin Doğancı, kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı; 'Yukarıdan baktım, bir araç Doblo'ya arkadan çarptı. Sonra bariyere çarptı. Sürücüyü araçtan çıkardılar. Yaralıydı, nefes alıyordu. İnşallah bir şeyi yoktur' dedi.

Kazanın meydana geldiği yer, sık kullanılan bir bağlantı yolu olması nedeniyle bölgedeki trafik güvenliği açısından endişe yaratıyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer, kaza nedenini araştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı