Efeler Belediye Meclisi Toplandı
Efeler Belediye Meclisi, Nisan ayı ikinci oturumunu Belediye Başkanı Anıl Yetişkin başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, mülkiyeti Efeler Belediyesi'ne ait olan 2 taşınmazın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak tahsis edilmesi karara bağlandı.
Gündem Maddeleri Görüşüldü
Toplantıda toplam 12 gündem maddesi ele alındı. Ancak, ilçedeki eğitime yönelik yapılan taşınmaz tahsisi, en dikkat çekici madde olarak öne çıktı. Umurlu ve Cumhuriyet mahallelerindeki iki önemli taşınmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bedelsiz tahsis edilmesi için oylandı. Başkan Yetişkin'in eğitimde fırsat eşitliği ve kamu yatırımlarının artırılması konusundaki vizyonu doğrultusunda bu talep, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Başkan Yetişkin'den Açıklama
Meclisten tam yetki alan Başkan Yetişkin, belediye kaynaklarının halkın ve çocukların geleceği için kullanılmasında kararlı olduklarını vurguladı. Alınan kararların Efeler halkına hayırlı olmasını dileyen Yetişkin, eğitim alanında yapılan bu adımın önemine dikkat çekti.





