Diyarbakır’daki ölümü şüpheyle anılan Ejegül Ovezova’nın düşüşüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Diyarbakır’da 24 Temmuz 2023’te apartmanın 8. katından düşerek ölen Ejegül Ovezova’nın durumuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Site yöneticisi Naif Polat, Ovezova’nın elinde telefon olduğunu ve olayla bağlantılı bir zanlının, Cemil K.’nın daha önce siteye gelip dua ettiğini açıkladı. Polat, olay anında erkek bir şahsın cesedin başında bulunduğunu söyledi.

Diyarbakır'da 24 Temmuz 2023'te apartmanın 8. katından düşerek ölen Ejegül

Diyarbakır’da Trajedi: Ejegül Ovezova’nın Ölümü Üzerine Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Diyarbakır’da 2023 yılında bir apartmanın sekizinci katından düşerek hayatını kaybeden 29 yaşındaki Ejegül Ovezova ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Site yöneticisi Naif Polat, şüpheli Cemil K.’nın olaydan iki ay önce siteye gelerek, Ovezova’nın düştüğü yerde dua ettiğini bildirdi.

Yönetici Polat’ın Açıklamaları ve Olay Esnasında Yaşananlar

24 Temmuz 2023’te Bağlar ilçesindeki bir apartmandan düşen Ovezova’nın ölümüne dair yürütülen soruşturmada, şüpheli Cemil K. hakkında yeni bir iddianame hazırlandığı belirtildi. 4 Temmuz tarihinde düzenlenen bu iddianamede, Ovezova’nın tırnaklarında Cemil K.’ya ait DNA izlerinin tespit edildiği ifade edildi. Site yöneticisi Naif Polat, olay anında neler yaşandığını İHA muhabirine aktardı. Olaydan sonra saat bir civarında bir ses duyduklarını dile getiren Polat, dışarı çıktıklarında yerde hareketsiz yatan bir kadın gördüklerini belirtti. Sözlerini sürdüren Polat, “Yarım saat içinde apartmandan bir erkek geldi ve cesedin üzerine kapaklanmaya çalıştı. Ama buna izin vermedik. Kafası kaldırımın kenarına çarpmış ve ciddi şekilde yaralanmıştı” ifadelerini kullandı.

Olayın Şartları ve Tanıkların İfadeleri

Ejegül Ovezova’nın elinde bir telefon olduğunu aktaran Polat, “Düşmenin etkisiyle telefon tamamen parçalanmış durumda. Belki de bu durumu polise bildirmek için elindeydi” dedi. Olayın gerçekleştiği saatlerde çevrede başka tanıkların da bulunduğunu dile getiren Polat, çeşitli söylentilerin bulunduğunu ve kesin bilgi sahip olmadıklarını ifade etti. “Karşı siteden gelen bilgilere göre bir çift tartışıyordu, bazıları ise erkeğin kızı ittiğini ya da Ovezova’nın kendiliğinden atladığını söylüyor” diye ekledi.

Olaydan İki Ay Sonra Gelip Dua Eden Zanlı

Polat, Cemil K.’nın olaydan yaklaşık iki ay sonra siteye gelerek Ovezova’nın düştüğü yerin önünde dua ettiğini de aktardı. “O dönemde güvenlikçi, adamın buraya geldiğini ve Ovezova’nın düştüğü yere dua ettiğini söyledi. Cezaevinden çıktıktan sonra siteye gelmiş, ve ‘Ben bu düşen kızın nişanlısıyım’ demiş” şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili soruşturma sürerken, olayın gelişmeleri ve detayları merakla bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı