Victor Osimhen, Galatasaray ile AZ Alkmaar karşısında 20. golünü attı

Editör
1 Min Read

Galatasaray’ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, AZ Alkmaar ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde bu sezonki 6. golünü atarak toplam gol sayısını 20’ye ulaştırdı.

Son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray, Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar’ı konuk ederken, sarı-kırmızılı ekibin ilk golünü atan isim Victor Osimhen oldu. Mücadelenin 56. dakikasında, ceza sahasında yapılan uzun pası iyi değerlendiren Osimhen, topu sert bir vuruşla ağlara yolladı.

26 yaşındaki oyuncu, böylece UEFA Avrupa Ligi’ndeki gol sayısını 6’ya çıkardı. Trendyol Süper Lig’de de 14 gol atan Osimhen, toplamda 20 gollük bir başarıya imza attı.

Maçta 11 başlangıç oyuncusu arasında yer alan Osimhen, 80. dakikada genç futbolcu Berat Luş ile yer değiştirerek oyundan alındı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış