Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocaeli’de beyaz eşya kurulumuna giden çalışanların terlik çalarken yakalandığı ve işten çıkarıldığı bildirildi.

    Kocaeli’nin Kuruçeşme Fatih Mahallesi’nde beyaz eşya teslimatı yapan iki çalışan, müşteri evinden terlik çalarak işten atıldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve servis, çalışanlar hakkında dava açmayı planlıyor.

    Kocaeli'nin Kuruçeşme Fatih Mahallesi'nde beyaz eşya teslimatı yapan iki çalışan,

    Kocaeli’de Beyaz Eşya Servisi Hırsızlığa Karıştı

    Kocaeli’nin Kuruçeşme Fatih Mahallesi’nde bir beyaz eşya teslimatı sırasında, çalışanlar arasında yaşanan şok edici bir olay yaşandı.

    Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

    Yeni beyaz eşyasını almak için evine gelen bir aileye kurulum ve teslimat gerçekleştiren servis elemanlarından biri, hizmet sonrası binadan ayrılmadan önce terlik çalmaya karar verdi. Bu çalma eylemini, meslektaşının çöp poşetleri arasına gizleyerek gerçekleştiren çalışan, sanki hiçbir şey olmamış gibi binadan çıktı. Ancak, apartmanın güvenlik kamerası, bu hırsızlık olayını canlı bir şekilde kaydetti.

    İşten Çıkarma ve Hukuki Süreç

    Olayın ortaya çıkmasının ardından, iki çalışan çok geçmeden işten çıkarıldı. Üstelik servisin, bu çalışanlar hakkında hukuki süreç başlatmaya hazırlandığı bildiriliyor.