İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban‘ın ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında, İnegöl‘deki kamu kurumlarının yöneticileri bir araya geldi. Toplantıya, İnegöl Kaymakamı Ayhan Akpay, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş da katıldı. Buluşmanın amacı, kurumlar arası iş birliğini güçlendirerek İnegöl'ün ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt vermekti.
Koordinasyonun Önemi
Toplantıda, İnegöl'ün ihtiyaçlarının ve gelecekteki hedeflerinin değerlendirilmesi üzerine yoğunlaştı. Farklı kurumların kendi alanlarındaki çalışmalarını, ortak bir anlayış ve güçlü bir iletişim ile sürdürmesinin, İnegöl'e sunulan hizmetlerin etkinliğini artıracağına dikkat çekildi. Alper Taban, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'El birliğiyle İnegöl'ümüz için çalışmaya, şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Ortak Hedefler İçin İstişare
İnegöl'ün büyüyen yapısıyla birlikte ihtiyaçlarının çeşitlendiğini belirten Taban, kamu kurumlarının uyumlu çalışmasının önemine vurgu yaptı. 306 bin nüfusa sahip olan İnegöl, 1065 kilometrekarelik yüzölçümü, sanayi, tarım, turizm alanları ve kültürel değerleri ile dikkat çekiyor. Toplantı, İnegöl'ün ortak hedefleri doğrultusunda kurumlar arası dayanışmanın ve istişare kültürünün güçlendirilmesi amacıyla yapıldı. Bu tür buluşmalar, kamu kurumları arasında daha etkin bir iş birliğinin sağlanmasına katkı sunmayı hedefliyor.






