Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep’te Vali Çeber ve Başkan Şahin, Muhtarlar Toplantısı’nda Yerel Talepleri Ele Aldı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban İlçesi’nde muhtarların taleplerini dinlemek üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, muhtarların önerileri ve ilçeye yönelik potansiyel projeler ele alındı.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,

Gaziantep’te Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla, Araban İlçesi’nde muhtarlar için önemli bir toplantı yapıldı. Toplantıda muhtarların ihtiyaçları ve talepleri dinlenildi.

Muhtarlarının Talepleri Tek Tek Dinlendi

Araban ilçesinde düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Vali Kemal Çeber’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban Kaymakamı Özgür İşçimen, mülki idare amirleri ve protokol üyeleri de katıldı. Bu toplantıda, Arabanlı muhtarların dile getirdiği istekler üzerine, ilçe için yapılabilecek çalışmalar ve atılabilecek adımlar üzerinde duruldu.

Bu buluşma, yerel yönetim ve muhtarlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi açısından büyük bir fırsat oldu. Muhtarların görüşleri, ilçenin gelişimi için hayati bir öneme sahip.