Ligde zirve yarışını sürdüren Galatasaray, milli aranın ardından sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekipte hesaplar yalnızca bu maça değil, hemen ardından oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona karşılaşmasına da göre yapılıyor.
Yoğun fikstür ve sakatlık riskini azaltmak isteyen Okan Buruk'un, Kasımpaşa karşısında özellikle savunma ve orta sahada rotasyona gideceği öğrenildi.
SAVUNMADA İKİ DEĞİŞİKLİK
Rotasyonun en belirgin olacağı bölge savunma hattı. Son haftalarda performansında dalgalanma yaşayan ve yorgunluğu dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'nın bu maçta dinlendirilmesi planlanıyor.
Kolombiya Milli Takımı ile Perşembe sabaha karşı Peru deplasmanında sahaya çıkacak Davinson Sanchez'in de uzun yolculuk ve sakatlık riski nedeniyle maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.
Teknik heyetin, stoper hattında Mario Lemina ile El Chadaille Bitshiabu ikilisine şans vermesi gündemde.
BARIŞ ALPER İLK 11'E DÖNÜYOR
Hücum hattındaki en önemli değişiklik Barış Alper Yılmaz'ın ilk 11'e dönüşü olacak. A Milli Takım'ın İtalya deplasmanında cezası nedeniyle forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun, zorunlu dinlenmenin ardından Kasımpaşa karşısında forvet bölgesinde görev yapması bekleniyor.
Orta sahada ise Uruguay Milli Takımı'ndan dönecek Lucas Torreira'nın olası bir kas sakatlığının önüne geçmek amacıyla maça yedek başlaması planlanıyor.
GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ
Uğurcan Çakır; Roland Sallai, Mario Lemina, El Chadaille Bitshiabu, Ismail Jakobs; Lesley Ugochukwu, Gabriel Sara, Yunus Akgün; Barış Alper Yılmaz, Leao, Deniz Gül.
Ligde iddialı bir başlangıç yapan Kasımpaşa karşısında rotasyonlu kadronun nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu.




