Edirne'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek için kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında belirlenen iki adreste yapılan aramalarda, toplamda 650 gram skunk, 81,84 gram kokain ve satışa hazır biçimde hazırlanmış 16 parça halinde 230,33 gram skunk ile 14 parça halinde 10,51 gram kokain ele geçirildi.
Operasyonda Neler Ele Geçirildi?
Aramalar sırasında ayrıca, uyuşturucu ticareti için kullanıldığı değerlendirilen 2 çalışır vaziyette hassas terazi, yaklaşık 70 bin 120 lira nakit para, 2 adet 22 ayar 2 gram altın, 8 steroid iğnesi ve 160 steroid hap gibi malzemeler bulundu. Operasyon sonucunda, dört şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçlamasıyla gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
Bu tür operasyonlar, toplumda uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemek için kritik bir öneme sahip. Narkotik ekiplerinin çalışmaları, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın sürdüğünü gösteriyor.





