Kayseri'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çevrimiçi bayramlaşma programına katılım sağladı. Özellikle Ramazan ayının paylaşma ruhunu ön plana çıkarmak amacıyla düzenlenen ‘İftara 5 Kala' etkinliğinde, iftar saatine yetişemeyen vatandaşlara ikramda bulunarak dayanışma örneği sergiledi.
Ramazan'ın manevi atmosferini yansıtan bu etkinlik, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları ile birlikte gerçekleştirildi. Başkan Büyükkılıç, bu mübarek ayın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirterek, Kayserililerle huzur içinde bu ayı idrak ettiklerini ifade etti.
Günün son etkinliği ise Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'nde gerçekleştirildi; burada yaşlılarla iftar yaparak samimi anlar yaşandı. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Büyükkılıç, büyüklerin dualarının kendileri için en değerli destek olduğunu vurguladı. İftarda ulu çınarlara hitap eden Başkan, dualarını ve iyi dileklerini iletti.
Büyükkılıç, Ramazan boyunca her gün farklı bir köşede vatandaşlarla buluşarak, AK Parti Kayseri İl Teşkilatı ve Gençlik Kolları'na teşekkür etti. Huzurevi personeline de destekleri için şükranlarını sundu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, Kayseri'nin dua kaynağı olan yaşlıların değerine dikkat çekerek, daha nice Ramazanlar geçirmeyi diledi.





