Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da Lezzet Festivali Yoğun Katılımla Başladı

    Kütahya Zafer Meydanı’nda başlayan Lezzet Festivali yoğun ilgi gördü. Bir hafta sürecek etkinlikte, vatandaşlar farklı bölgelerin lezzetlerini tatma fırsatı buldu. Hatay ve Erzurum’un yöresel tatları özellikle ilgi çekti.

    Kütahya Zafer Meydanı’nda başlayan Lezzet Festivali yoğun ilgi gördü. Bir

    Kütahya’da Lezzet Festivali Coşkuyla Başladı

    Kütahya’nın Zafer Meydanı, bu yılki Lezzet Festivali ile dolup taştı. Yoğun bir katılımla başlayan etkinlik, bir hafta boyunca sürecek ve katılımcılara çeşitli lezzetler sunacak.

    Festivalin ilk gününde, şehirlere özgü pek çok lezzet, gıda tutkunları tarafından büyük bir heyecanla denendi. Yerel esnaflar, kurmuş oldukları stantlarda hem ürünlerini tanıttılar hem de ziyaretçilere ikramlarda bulundular. Hatay’a özgü künefe ve Erzurum mutfağından gelen lezzetler, katılımcıların beğenisi topladı.

    Festival, bu bir haftalık süre zarfında vatandaşlara, farklı şehirlerin zengin mutfak kültürünü tanıma ve birbirinden lezzetli tatları deneyimleme fırsatı sunuyor. Lezzet Festivali, ziyaretçileri Zafer Meydanı’na bekliyor.