Iğdır’da Motosiklet Kazasında Genç Hayatını Kaybetti
Iğdır’da meydana gelen kazada, seyir halindeki bir motosikletin traktör römorkuna çarpması sonucu 24 yaşındaki Muhammed Taştan yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Iğdır-Tuzluca kara yolunun Küllük köyü yakınlarında gerçekleşti. Muhammed Taştan, sürücülüğünü Ahmet A. (30) üstlendiği traktörün römorkuna çarpan motosikletiyle ilerliyordu. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Taştan, olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Ancak genç sürücünün doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadığı öğrenildi.
Kaza sonrası traktör sürücüsü gözaltına alınırken, ilgili birimler tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu üzücü olay, bölge halkında büyük bir üzüntüye yol açtı.