Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına yeniden başladı. Bir günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapıldı. Antrenmanın başlangıcında oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından mobilizasyon ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise rondo çalışması yapıldı ve dar alanda oynanan oyun ile sona erdi.
İki Oyuncudan Sevindiren Gelişmeler
Sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı kalan Folcarelli ve Batagov, topla çalışmalara başlayarak teknik heyeti sevindirdi. İki oyuncunun Galatasaray karşısında forma giyip giyemeyeceği ise, önümüzdeki günlerde yapılacak antrenmanların ardından netlik kazanacak. Ancak, milli arada tamamen takıma dönmeleri bekleniyor.
Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00'de devam edecek. Bu maç, hem Trabzonspor hem de Galatasaray için sezonun önemli karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor.





