Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD’li mevkidaşı Howard Lutnick ile stratejik ortaklık konularını görüştü

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD Ticaret Bakanı Howard Lutnick ile ticari ilişkileri görüşmek üzere bir araya geldi. Bolat, iki ülkenin 100 milyar ABD Doları ticaret hedefini gerçekleştirmek için ortak çalışmaları artırma kararlılığında olduklarını vurguladı.

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD Ticaret Bakanı Howard Lutnick ile

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD’de Önemli Temaslarda Bulundu

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Bakanı Howard Lutnick ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

    Bakan Bolat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bugün, ABD’nin Ticaret Bakanı Sayın Howard Lutnick ile bir araya gelerek, Türkiye ve ABD arasındaki stratejik ilişkinin ticari ve ekonomik yönlerini detaylı bir biçimde değerlendirdik. İki ülke liderleri tarafından belirlenen 100 milyar ABD Doları seviyesindeki ticaret hacmi hedefine ulaşma konusunda kararlılığımız tamdır” dedi.

    Bolat, bu hedef doğrultusunda iş birliği çabalarını hızlandıracaklarını ve karşılıklı fayda esasına dayalı olarak, stratejik ortaklıklarını daha da güçlendireceklerine inandıklarını vurguladı. Bu görüşmenin, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin derinleşmesine katkı sağlaması bekleniyor.