Sivas’ta Yolcu Otobüsünün Dağ Yamaçına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 33 Kişi Yaralandı

Sivas’ın İmranlı ilçesinde Has Ağrılı firmasına ait yolcu otobüsü kontrolden çıkarak dağ yamacına çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 33 kişi yaralandı. Olay yerine acil hizmetler hızla sevk edildi ve yaralılar hastanelere nakledildi.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde Has Ağrılı firmasına ait yolcu otobüsü kontrolden

Kaza Yapılan Yerde Çarpıcı Görüntüler

Sivas’ta meydana gelen bu üzücü kaza, yolcu otobüsünün dağ yamacına çarpması sonucu gerçekleşti. Gözler önüne serilen manzaralar, kaza anının dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi. Olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri, kazanın meydana geldiği andan itibaren kapsamlı bir çalışmaya başladılar.

Yaralılar Hastanelere Sevk Edildi

Kaza sonrası yaralanan 33 kişi, hızla çevredeki hastanelere taşındı. Sağlık ekipleri, yaralıların durumunu değerlendirmek için hızlı bir şekilde müdahalelerde bulundu. Birçok yaralının durumu ciddiyetini korurken, hastanelerdeki tedavi süreci devam ediyor.

Valilikten Açıklama Geldi

Sivas Valiliği, yaşanan kazayla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada, kazanın neden meydana geldiği detaylarıyla ele alındı. Öte yandan, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilekleri iletilirken, yaralılara da acil şifalar dilendi. Sıradan bir yolculuk sırasında meydana gelen bu kaza, dikkatlerin bir kez daha güvenlik önlemlerine çekilmesine neden oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı