Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyamanlılar, Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalini Dev Ekranda İzledi: Türkiye Almanya’ya 88-83 Yenildi

    Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye, Almanya’ya 88-83 ile kaybetti. Adıyamanlılar, Eğriçayı Parkı’nda kurulan dev ekrandan maçı izlerken, bazıları aileleriyle çay ve kahve keyfi yaptı.

    Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye, Almanya'ya 88-83 ile kaybetti. Adıyamanlılar,

    Adıyamanlılar Dev Ekranda Basketbol Finalini İzledi

    Adıyaman’da bulunan Eğriçayı Parkı, Avrupa Basketbol Şampiyonası finali için adeta bir buluşma noktasına dönüştü. Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Almanya ile oynadığı final maçı, büyük bir coşkuyla dev ekrandan izlendi.

    Ailelerle Birlikte Maç Keyfi

    Etkinliğe katılan birçok vatandaş, aileleriyle birlikte cimlerde oturarak çay ve kahve eşliğinde maçın heyecanını paylaştı. Dev ekran önünde bir araya gelen Adıyamanlılar, maç boyunca Türkiye’nin Almanya karşısındaki mücadelesini coşkuyla destekledi.

    Heyecan Dolu Dakikalar

    Maçta büyük bir heyecan yaşanırken, Türkiye’nin Almanya’ya 88-83 mağlup olması üzüntü yarattı. Ancak, taraftarlar bu kayıptan bağımsız olarak, takımın sergilediği performansı takdir etti. Adıyaman’daki bu coşkulu ortam, basketbol tutkusunun ve birlikteliğin güzel bir göstergesi oldu.