Ataşehir’de Gece Yangın Paniği
Ataşehir’de gece saatlerinde bir ahırda meydana gelen yangın, çevrede büyük bir paniğe yol açtı. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Olayın Ayrıntıları
Yangın, 23.15 civarında İnönü Mahallesi Çamaşırcı Deresi Sokak’taki bir gecekondu ile bitişiğindeki ahırda başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, ev sahiplerinin büyük bir korkuya kapılarak kendilerini dışarı atmalarına neden oldu. Yangının çıkmasının ardından, acil durum ekiplerine yapılan ihbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.
Kayıp ve Zarar Olmadı
İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek büyümesini engelledi. Yangın sonucunda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı gibi, hayvanların da sağ salim kurtulduğu öğrenildi. Yangının sönmesinin ardından itfaiye ekipleri, olay yerinden ayrılırken, çıkan yangının nedenini araştırmak üzere soruşturma başlatıldı.
Olay, mahallede yaşayanlar arasında kaygı yaratırken, yangın sonrası yetkililer durumu kontrol altına aldı. Yangının çıkış sebebine dair yürütülen soruşturma ise devam ediyor.