Sinop’ta 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları Yıl Sonu Programı Büyük İlgi Gördü

2025 eğitim yılına yönelik 4-6 yaş grubu Kur’an kursları yıl sonu programı, Sinop Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Abdullah Yüksel ve İl Müftüsü Paşa Bektaş gibi isimlerin katıldığı etkinlikte, minik öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı.

2025 eğitim yılına yönelik 4-6 yaş grubu Kur’an kursları yıl

2025 Eğitim Yılı Kur’an Kursları Yıl Sonu Programı Gerçekleşti

2025 eğitim öğretim yılına ait 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen Kur’an kursları yıl sonu etkinliği yapıldı.

Sinop Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bu özel programa, Vali Yardımcısı Abdullah Yüksel, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Hatipoğlu, İl Müftüsü Paşa Bektaş, çeşitli kurum yöneticileri, öğrenci aileleri ve birçok vatandaş katılım gösterdi. Açılışta konuşan İl Müftüsü Paşa Bektaş, 4-6 yaş grubundaki Kur’an kurslarının çocukların dini ve ahlaki oluşumundaki önemini vurguladı; ayrıca programda görev alan öğretmenleri ve minik öğrencileri kutladı.

Etkinlik sırasında, Kur’an kursu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ilahi, minik mehteran gösterisi ve semazen performansları izleyicilerden yoğun alkış aldı. Veliler ve protokol üyeleri, renkli görüntülere sahne olan bu programı takdirle karşıladı.