Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda Halter Kursları Başlıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Yaz Spor Okulları’nda bu yaz ilk kez halter kursu düzenliyor. 09-16 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek. Kurs, spor alışkanlığı kazandırmayı ve bedensel koordinasyonu geliştirmeyi amaçlıyor. Başvurular alınmaya başlandı.

Şehitkamil Belediyesi, Yaz Spor Okulları'nda bu yaz ilk kez halter

Şehitkamil Belediyesi’nden Yaz Spor Okulları’na Yeni Katkı

Bu yıl, Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda ilk defa halter eğitimi hayata geçirildi. Çocukların bedensel koordinasyon becerilerini geliştirmek ve psikolojik motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen kursa, 09-16 yaş aralığındaki kız ve erkek öğrenciler katılım gösterebilecek.

Yaz Tatilinde Spor Keyfi

Şehitkamil Belediyesi tarafından sunulacak eğitimlerle gençler, yaz dönemini aktif bir şekilde değerlendirerek spor yapma imkanı bulacak. Yaz spor okullarında çeşitli branşlarda sunulan eğitimlerin yanı sıra, bu yıl özellikle halter dalı da eğitim programına dahil edilmiş durumda.

Kayıtlar Başladı

Başvurular, Mehmet Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde verilecek olan eğitimlerden önce alınmaya başlandı. 09-16 yaş aralığındaki tüm öğrencilerin katılabileceği bu kurs ile çocuklara spor alışkanlıkları kazandırılarak, bedensel koordinasyonlarının güçlenmesi ve psikolojik motivasyonlarının artırılması amaçlanıyor.