Reşadiye’de Kaçak Kazı Yapan Üç Şüpheli Jandarma Operasyonuyla Ele Geçirildi

1 Min Read

**Reşadiye’de Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Şüpheli Suçüstü Yakalandı**

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, illegal kazı faaliyetleri gerçekleştiren üç şüpheli, jandarma tarafından düzenlenen başarılı bir operasyonla yakalandı.

Detaylı Arama ve Ele Geçirilen Malzemeler

Reşadiye’deki kaçak kazı faaliyetlerine yönelik ihbar alması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hızlı bir şekilde bölgeye intikal etti. Kazı alanında ve şüphelilerin araçlarında yapılan titiz incelemeler sonucunda, 1 adet jeneratör, 1 elektrikli vinç, 1 hilti ve uçları, 1 akü, 1 yılan kamera, 2 kilogram kükürt, 5 kilogram dinamit ve çeşitli kaçak kazı malzemeleri sağlandı. Suçüstü yakalanan C.Ç., E.Ç. ve M.K. isimli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Kaçak Kazıya Karşı Mücadele Süreklilik Arz Ediyor

Jandarma ekiplerinin, bölgedeki kaçak kazı ve kültür varlığı kaçakçılığı ile mücadele konusundaki kararlılığı devam ediyor. Bu tür faaliyetlerin önüne geçmek için yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam edileceği vurgulandı.

Tokat’ta yapılan bu operasyon, kaçakçılığın önlenmesi adına atılan önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version