Bahçelievler’de Geleneksel Sünnet Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

2 Min Read

Bahçelievler’de Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkuyla Gerçekleşti

Bahçelievler Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel “Sünnet Şöleni” etkinliğini bu yıl Bahçelievler Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Şölen, renkli gösteriler ve DJ performansı eşliğinde, 500 çocuğun sünnet edilmesiyle, aileleriyle birlikte keyifli anlara sahne oldu.

Bu Yıl 500 Çocuğa Sünnet İşlemi Yapıldı

Etkinlikte, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve pek çok çocuk ile aileleri iştirak etti. Toplam 500 çocuğun sünnet işlemleri ve tüm tıbbi giderleri belediye tarafından karşılandı. Şölende çocuklar, çeşitli etkinlikler ve danslarla eğlencenin tadını çıkardı.

Başkan Dr. Hakan Bahadır, etkinlik hakkında konuşarak, “Sünnet işlemlerini yaz döneminde gerçekleştirdik. Fakat yaşanan olaylar, acılar ve kayıplar üzerine duygusal bir tabakaya dönüştü. Bugün burada, çocuklarımıza bu mutlu anları yaşatmak için bir aradayız. Sünnet, erkek çocukların gelişiminde önemli bir kültürel ritüeldir. Belediyemiz, maddi durumu yeterli olmayan ailelerimize bu imkanı sunarak, onları mutlu etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Katılımcılardan Olumlu Yorumlar

Etkinliğe torunuyla katılan Osman Sayan, “Bu organizasyonun ilanını bir duyuru panosunda gördük ve kaydolduk. Bahçelievler Belediyesi bizi çok iyi ağırladı, tüm ihtiyaçlarımız karşılandı. Sünnet, hastanede oldukça başarılı bir şekilde yapıldı” şeklinde görüş belirtti.

Sünnet olan 8 yaşındaki Yamaç Sayan, deneyimini “Çok güzel geçti, biraz heyecanlandım ama şimdi her şey yolunda” sözleriyle özetledi.

Bahçelievler Belediyesi’nin bu geleneksel etkinliği, ailelerin ve çocukların yüzlerinde gülümsemelere neden oldu. Herkes, bu mutlu günün anılarını ömür boyu saklayacak.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version