ÖMER 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer, babasının Çiçek'le evlenmeye karar verdiğini öğrenir. Ancak bu karara karşı çıkarak annesinin hatırasına saygısızlık olacağını dile getirir. Reşat ise hem çocuklarının ailevi meseleleriyle hem de annesinin sağlık sorunlarıyla uğraşırken, kararının arkasında durarak Ömer'e evi terk etmesini söyler. Aralarındaki gerilim devam ederken, Ömer'i sakinleştirmek ise Gamze'ye düşer.

Nisa, kocasından ayrılarak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırken, Hakan'ın hazırladığı sinsi planın farkında değildir. Tahir, Şükran'ın boşanma davası açtığını öğrenir ve yalnızlıkla baş etmeye çalışır. Hasan'ın desteğiyle ayakta durmaya çalışan Tahir, büyük bir tehlikenin içine çekildiğinden habersizdir.

Ömer, çocuklar için düzenlenen bir projeye katılmak üzere Şule'den davet alır. Bu davet, Gamze'nin de hoşuna gider. Ancak Lokanta'nın açılışı sırasında yaşananlar, herkesi şok eder. Nevzat'ın yarattığı iş yoğunluğundan dolayı zor anlar yaşayan Gamze, Ömer ile karşılaşacağı büyük sorunları tetikleyecek zorlu bir durumun içinde bulur.

Star TV'de yayınlanan Ömer 33. bölümü full HD, kesintisiz ve tek parça seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

Ömer 33. Bölüm izle ekanı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.startv.com.tr/dizi/omer/bolumler

Editör: TE Bilisim