Muş’un Bulanık İlçesi’nde yeni bir dönemin başlangıcı!
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınladığı son kararname ile Batman’ın Sason İlçe Müftüsü olan İbrahim Yaman, Bulanık İlçesi’ne İlçe Müftüsü olarak atandı ve görevine resmen başladı. Bulanık, Muş’un en kalabalık ilçesi olarak dikkat çekiyor. Müftü Yaman, bu kadim ve tarihi ilçede görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.
Müftü Yaman’dan Tüm Bulanık Halkına Mesaj
Görevine başladıktan sonra açıklama yapan İbrahim Yaman, “Bulanık, sadece nüfusuyla değil aynı zamanda coğrafi yapısıyla da Muş’un en büyük ilçesi. Burada görev yapmak benim için büyük bir sorumluluk. Din hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi ve vatandaşlarla güçlü ilişkilerin kurulması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bulanık halkına en içten selamlarımı iletiyorum.” dedi.
Bulanık’ta Kutlama Ziyareti
İbrahim Yaman’ın yeni görevine başlaması dolayısıyla gazeteciler, İlçe Müftüsü Yaman’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Müftü Yaman, bu nazik ziyaret için gazetecilere teşekkürlerini sundu.
Bulanık’ta yeni bir misyona başlayan İbrahim Yaman, din hizmetlerinin daha da güçlenmesi adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı