Sivas’ta Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu İçin Tören Düzenlendi

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 55 yaşındaki eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde tören düzenlendi. Cenazesi, defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi. 19 Temmuz’da İçişleri Bakanlığı’nda bir tören daha yapılacak.

Bu haberin fotoğrafı yok

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Eski Vali İçin Tören Düzenlendi

Sivas’ta yaşanan elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren eski Bitlis Valisi ve Mülkiye Başmüfettişi Erol Karaömeroğlu için anma töreni gerçekleştirildi. Tören, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde yapıldı ve Karaömeroğlu’nun cenazesi, düzenlenen törenin ardından Ankara’ya gönderildi.

Kaza Sonrası Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Karaömeroğlu, ailesiyle seyahat ettiği sırada Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmıştı. Kangal Devlet Hastanesi’nde ilk müdahale sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Erol Karaömeroğlu, burada yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Törene, Karaömeroğlu’nun yakınlarının yanı sıra Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve diğer üst düzey yetkililer, askeri ve emniyet mensupları katıldı.

Cenazesi Ankara’ya Uğurlandı

Karaömeroğlu’nun cenazesi, düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere Ankara’ya yola çıktı. 19 Temmuz Cumartesi günü İçişleri Bakanlığı’nda bir başka anma etkinliği planlanırken, cenaze namazı da Kocatepe Camii’nde ikindi namazını takip eden süreçte kılınacak ve naaş, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı