CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta partisinin TBMM Grubu Değerlendirme Toplantısı çerçevesinde ilk olarak Grup Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık etti. TBMM'nin yeni yasama yılı öncesinde düzenlenen bu 3 günlük kamp, 25 Eylül akşamı gerçekleştirilen ilk toplantıyla start aldı. Kılıçdaroğlu, kampa katılmak üzere Bolu'ya gelen milletvekilleriyle birlikte akşam saatlerinde yapılan toplantıda yer aldı.
Toplantıda Neler Görüşüldü?
Kılıçdaroğlu'nun başkanlık ettiği toplantıda, kamp programının genel çerçevesi ele alındı. İlerleyen günlerde detaylı olarak görüşülecek olan siyasi ahlak kanunu teklifi, ekonomi ve dış politika gibi önemli başlıkların ön değerlendirmesi yapıldı. Bu toplantı, CHP'nin yaklaşan yasama yılına hazırlık sürecinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.
Kamp, Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açılış konuşması ve ardından basına kapalı oturumlarla devam edecek. Bu etkinlik, CHP'nin siyasi stratejilerini belirlemesi açısından kritik bir önem taşıyor.





