Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kenan Sipahi: “Uzun Süre Sonra Böyle Bir Başarı Geldiği İçin Gururluyuz”

    A Milli Erkek Basketbol Takımı, EuroBasket 2025’te Almanya’ya 88-83 yenilerek ikincilik elde etti. Kenan Sipahi, başarılarından gurur duyduklarını ve bu zaferin yeni bir başlangıç olmasını umduklarını belirtti. Takımın uyumlu yapısına değinen Sipahi, turnuvayı genel olarak başarılı geçirdiğini vurguladı.

    A Milli Erkek Basketbol Takımı, EuroBasket 2025'te Almanya'ya 88-83 yenilerek

    A Milli Erkek Basketbol Takımımız EuroBasket 2025’te İkinciliği Kazandı

    2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda (EuroBasket 2025) ikinci olarak büyük bir başarı elde eden A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın oyuncularından Kenan Sipahi, bu başarıdan dolayı duyduğu gururu paylaştı.

    Letonya’nın Riga kentinde gerçekleştirilen EuroBasket 2025 finalinde, A Milli Takım Almanya’ya 88-83’lük bir skorla yenilerek Avrupa ikinciliği unvanını kazandı. Kenan Sipahi, turnuvanın ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

    “Gururluyuz, Başarı Uzun Zamandır Bekleniyordu”

    Şampiyonayı değerlendirirken Kenan Sipahi, “Turnuvaya başlangıçtan itibaren en iyi şekilde hazırlanarak, ay-yıldızlı bayrağımızı en iyi biçimde temsil etmeye çalıştık. Sonuna kadar mücadele ettik ve bu başarıyı elde ettiğimiz için çok gururluyuz. Uzun bir aranın ardından böyle bir başarıya imza atmak bizler için anlamlı. İnanıyorum ki bu, daha büyük başarıların başlangıcı olacak,” şeklinde konuştu.

    “Hepimiz Potansiyelimizi Biliyorduk”

    Kenan Sipahi, turnuva öncesinde başarılı sonuçlar elde edebilecekleri konusunda hislerini de dile getirerek, “Takım içerisinde çok kaliteli bir grup oluşturduk. Herkes pozitif enerji içerisinde, saha içinde ve dışında birlikte vakit geçirmeyi seviyor. Bu ortamda hepimizin potansiyelini ortaya koyabileceğini hissettim. Güzel bir oyun sergileyerek bunu da kanıtlamış olduk,” dedi.

    “Bireysel Performansımdan Memnunum”

    Kenan Sipahi, şahsi performansıyla ilgili olarak ise, “Her zaman takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Yetenekli bir ekibimiz var ve ben de organizasyon noktasında katkıda bulunmayı gayret ettim. Bazı maçlarda zorluk yaşasam da genel olarak iyi bir turnuva geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım bu başarı diğer turnuvalarda da devam eder,” ifadelerini ekleyerek açıklamalarını sonlandırdı.

    A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın bu başarıları, Türk sporunun uluslararası arenada daha fazla yer edinmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.