Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Talatpaşa Mahallesi‘nde bir evde ağabey ile kardeşi arasında çıkan bıçaklı kavga sonucu iki kişi yaralandı. Olay, 621. Sokak üzerindeki müstakil bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.Ö. ve F.Ö. isimli kardeşler, henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve iki kardeş birbirlerine bıçakla saldırdı. Sonuç olarak, her ikisi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

İhbar üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı kardeşlere olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırdı. Bu esnada, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı ve olayı kontrol altına aldı. Ekipler, evde ve bahçesinde detaylı incelemeler yaparak, olayın nedenine dair bilgi toplamaya çalıştı.

Kayseri

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Kardeşler arasındaki bu şiddet olayı, aile içindeki gerginliklerin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kayseri

Kaynak: İhlas Haber Ajansı