Kastamonu’da Baba-Çocuk Arasında Trajik Olay
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde oldukça üzücü bir olay meydana geldi. Baba, tartışma sırasında oğlunu silahla vurarak hayatına son verdi. Olay sonrası baba jandarma tarafından gözaltına alındı.
Tartışma Sırasında Sıkan Mermiler
Taşköprü ilçesinin Kuyluş Köyü’nde yaşanan bu olay, yerel sakinlerde şok etkisi yarattı. Alınan bilgilere göre, Hüseyin Çalık ile 42 yaşındaki oğlu Önder Çalık arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle gergin bir tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Hüseyin Çalık, evde bulanan bir silahı kullanarak oğluna ateş açtı.
Olay sonucunda ağır yaralanan Önder Çalık, olaya müdahale eden sağlık ekipleri tarafından Taşköprü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Baba Gözaltında
Olayın ardından jandarma, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırarak detaylı bir inceleme başlattı. Şüpheli durumdaki baba Hüseyin Çalık, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmış durumda. Olayın sebebinin araştırılması için soruşturma devam ediyor.

