Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İstanbul’da Metro Şantiyesi Alanında Gerçekleşen Göçükten Üç İşçi Hastaneye Sevk Edildi

    İstanbul Valiliği, Beyoğlu’ndaki metro şantiyesinde meydana gelen göçükte 3 işçinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını bildirdi. Olay yerinde emniyet, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri müdahalede bulundu.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İstanbul’da Metro Şantiyesinde Göçük: 3 İşçi Hastaneye Kaldırıldı

    İstanbul Valiliği, Beyoğlu’ndaki bir metro şantiyesi alanında gerçekleşen göçük olayında 3 işçinin yaralı olarak hastaneye sevk edildiğini duyurdu.

    Olayın Detayları

    Valiliğin resmi sosyal medya hesabından gerçekleştirilen açıklamada, “Ömer Avni Mahallesi’nde yer alan metro inşaatı sahasında bir göçük oluşmuştur. Olayın hemen ardından, bölgeye çok sayıda emniyet, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri yönlendirilmiştir. Olayda, göçüğe maruz kalan 2 işçi ilk müdahale ile kurtarılırken, ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde göçük altında kalan 3 işçi de başarılı bir şekilde çıkarılmıştır. Yaralı olarak çıkarılan işçiler, sağlık ekipleri tarafından hastanelere transfer edilerek tedavi sürecine alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

    Gelişmelerin Takibi

    Yetkililer, olayın meydana geldiği bölgedeki çalışmaları ve yaralıların durumunu yakından takip ettiklerini bildirdi. Olayın detaylarıyla ilgili yeni bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtilirken, bölge halkının güvenliği için gerekli önlemlerin alınacağı vurgulandı.