Manisa’nın Salihli ilçesinde Gediz Nehri’nin korunmasına ömrünü adayan Gediz Havzası Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Uzun yıllar boyunca Gediz Havzası’nın korunması, çevre bilincinin artırılması ve ağaçlandırma çalışmaları için büyük çaba sarf eden Kilimcigöldelioğlu, bir kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Kilimcigöldelioğlu, yaşamını yitirdi. Kilimcigöldelioğlu’nun ani vefatı, ailesi, sevenleri ve çevre camiası üzerinde derin bir üzüntü bıraktı. Kalbine yenik düşen GEMA Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Hamidiye Camisi’nde düzenlenen cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta defnedildi.
Cenaze namazına Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, GEMA Vakfı üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İhlas Haber Ajansı