Hakkari’de 78 Suç Dosyası Bulunan Dolandırıcı Jandarma Tarafından Yakalandı

Hakkari’de jandarma, 78 ayrı suç dosyası bulunan E.Z. adlı şahsı yakaladı. E.Z., ağır suçlardan arama kararıyla, toplam 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Operasyon sonrası tutuklanan şüpheli, ceza infaz kurumuna gönderildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Hakkari’de Suçlu Takibi

Hakkari’de 78 ayrı suç dosyası bulunan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Jandarmadan Başarılı Operasyon

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, hakkında “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Hükümlünün ve Tutuklunun Kaçması, Kasten Yaralama, Şantaj” gibi ağır suçlardan arama kararı bulunan E.Z. isimli şahıs yakalandı.

Suç Dosyası ve Cezası

Şüpheli E.Z.’nin 78 ayrı suç dosyası bulunduğu ve 28 farklı suçtan toplam 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Adli Sürecin Başlaması

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve istihbarat birimlerinin ortak operasyonu sonucu yakalanan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı