Gaziantep’te düzenlenen operasyonla 300 kilo kaçak çay ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 adreste 300 kilo kaçak çay ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir şüpheli gözaltına alındı ve yasal sürecin başlatıldığı bildirildi.

Gaziantep'te, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 adreste 300 kilo

Gaziantep’te Kaçak Çay Operasyonu: 300 Kilo Ele Geçirildi

Gaziantep’te gerçekleştirilen bir operasyonda, 300 kilogram kaçak çay ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun Detayları

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın desteğiyle kaçakçılıkla mücadeleye yönelik olarak planlandı. Bu kapsamda, Şehitkâmil ilçesinde kaçakçılık faaliyetlerinde bulunduğu belirlenen bir şüpheliye ait 3 ayrı adreste detaylı arama yapıldı. Yapılan bu aramalarda, toplamda 300 kilogram gümrük kaçağı çay bulundu.

Adli Süreç Başlatıldı

Ele geçirilen kaçak çaylarla ilgili olarak, yakalanan şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceği ve halk sağlığına zarar veren bu tür faaliyetlerle en üst düzeyde mücadele edileceğini vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı