Arpaçay Kaymakamı Akköz, Çıldır Gölü’nde İncelemelerde Bulundu
Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, Kars ilinin Arpaçay ilçesine bağlı Çıldır Gölü Mesire Alanı’nda bir dizi inceleme gerçekleştirdi.
Özellikle yaz mevsiminin etkileriyle birlikte hava sıcaklıklarının 30 dereceyi bulduğu bu günlerde, aileleriyle birlikte doğada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için hazırlıklar yapılıyor.
Çam Ağaçları Arasında Temizlik Uyarısı
Kaymakam Akköz, yoğun çam ağaçlarıyla çevrili olan mesire alanında, kamelyaların yanı sıra çeşmeler ve mescidin durumunu yerinde görmek amacıyla incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında, görevlilerden bölgenin temiz tutulması adına gerekli önlemleri almasını talep etti.
Bölgeyi hafta sonları sıkça ziyaret eden vatandaşlara da çağrıda bulunan Akköz, özellikle çöplerin gelişigüzel bir şekilde bırakılmaması gerektiğini vurguladı. İncelemelerinin ardından, Akköz mesire alanından ayrıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
KAYMAKAM AKKÖZ, ÇILDIR GÖLÜ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU(KARS-İHA)
KAYMAKAM AKKÖZ, ÇILDIR GÖLÜ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU(KARS-İHA)
KAYMAKAM AKKÖZ, ÇILDIR GÖLÜ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU(KARS-İHA)