Gaziantep 2. Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, Genel Kurulda Yeniden Göreve Seçildi

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Gaziantep 2. Nolu Şube Başkanlığı’nın 2. Olağan Genel Kurulu’nda Ahmet Hoşaf yeniden başkan seçildi. Hoşaf, sürecin demokratik bir şekilde gerçekleştiğini vurguladı ve destek verenlere teşekkür etti.

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Gaziantep 2.

Gaziantep 2. Nolu Şube Başkanlığı’nın 2. Olağan Genel Kurulu, Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) tarafından gerçekleştirildi. Seçimlerde yeniden başkan olarak belirlenen Ahmet Hoşaf, güven tazeledi.

Etkinlik, Gaziantep Gren Park Otel’de düzenlendi. Genel Kurulda yalnızca bir liste ile seçim yapıldı ve Ahmet Hoşaf yeniden başkanlık görevine seçildi.

Hoşaf, “2. Olağan Genel Kurulumuz tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı olsun” diyerek delegelerden aldığı güvenoyuyla başkanlığının onaylandığını belirtti. Ahmet Hoşaf, Türkiye’nin en büyük işçi sendikalarından biri olan Hizmet-İş’in Gaziantep 2 Nolu Şubesinin genel kurulunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini ifade etti. Hoşaf, “Demokrasi ve coşku içinde olan bu genel kurulumuz, delege seçimlerimiz ve tüm süreçlerimizde bize destek veren tüm üyelerimize hayırlı olsun. Desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.