Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Galatasaray Lisanslı Ürünler, Mardin’de İlk Mağazasını Açtı

    Galatasaray’ın lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu GS Store, Mardin’de açıldı. Açılışta kulüp başkanı Dursun Özbek ve eski başkan Adnan Polat katıldı. Mardian Mall yetkilisi Levent Kösen, mağazanın Mardin spor ve alışveriş kültürüne katkı sağlayacağını belirtti.

    Galatasaray'ın lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu GS Store, Mardin'de açıldı. Açılışta

    Galatasaray’ın Mardin’deki Yeni Mağazası Açıldı

    Galatasaray taraftar ürünlerinin satıldığı GS Store, Mardin’de ilk defa kapılarını açtı. Açılış etkinliğine sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek de katılarak destek verdi.

    Mardian Mall’da Gerçekleşen Açılış

    GS Store’un açılışı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski başkan Adnan Polat ve diğer yöneticilerle birlikte gerçekleştirildi. Bu etkinlik, Mardian Mall Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi.

    Mardian Mall Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kösen, açılış hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Mardian Mall olarak, şehrimize değer katan markaları bünyemize dahil etmekten gurur duyuyoruz. GS Store’un açılışı, sadece Galatasaray taraftarları için değil, tüm Mardin halkı için büyük bir heyecan kaynağı. Bu mağaza, Mardin’in spor ve alışveriş kültürüne taze bir soluk getirecek.” dedi.

    Mardin’in Sosyal Yaşamına Katkı Sağlayacak

    Mardian Mall’ın kentin sosyal aktivite merkezlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Kösen, “Bu önemli adım, Mardin’de alışverişin yanı sıra taraftarları bir araya getiren bir buluşma noktası olma özelliği taşıyacak. Mardian Mall olarak böyle özel bir konsepti şehrimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Her yeni markayla birlikte Mardin’in dolu potansiyelini genişletiyor, şehrimize yeni deneyimler sunuyoruz.” şeklinde konuştu.