İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 13 ayrı suçtan toplamda 23 yıl 6 ay 5 gün hapis cezası bulunan A.Ö. (36) isimli firari kadın, jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların tespit edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, A.Ö.'nün Üç Eylül Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını belirledi.

Operasyon Nasıl Gerçekleşti?

Jandarma, firari kadının yerini tespit ettikten sonra teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, evin mutfak kısmındaki gizli bir bölmede saklanan A.Ö. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, A.Ö.'nün yakalanmasının ardından gerekli işlemleri yapmak üzere onu karakola götürdü.

Bu operasyon, jandarma ekiplerinin aranan şahısların yakalanması konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. A.Ö.'nün, geçmişteki suçları ve aldığı ceza, jandarma tarafından yürütülen sıkı takip ve operasyonların önemini artırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı