Eskişehir’de Çocuğun Kasten Öldürülmesi Suçundan Aranan Şahıs Jandarma Ekiplerince Tutuklandı

Eskişehir’de Jandarma Suç Araştırma Timi, “Çocuğun Kasten Öldürülmesi” suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir'de Jandarma Suç Araştırma Timi, "Çocuğun Kasten Öldürülmesi" suçundan 15

Eskişehir’de Çocuk Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Eskişehir’de “Çocuğun Kasten Öldürülmesi” suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirtilen şahıs, jandarma ekiplerince yakalanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarda tutuklandı.

Jandarma Operasyonu Başarılı Oldu

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik Odunpazarı ilçesinde çalışma yapıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda, “Çocuğun Kasten Öldürülmesi” suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalandı.

Adli Süreç Başladı

Adli makamlara sevk edilen şahsın tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildiği öğrenildi. Hüküm giymiş olan şahıs, toplumda infial yaratmış bu cezai durumun ardından gerekli yaptırımlara maruz kalacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı