Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    ’Dedemin Gözyaşları’ filmi büyük beğeni gördü

    “DEDEMİN GÖZYAŞLARI” FİLMİ KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE GÖSTERİME SUNULDU. LÖSEMİYLE MÜCADELE EDEN TORUNU MUSTAFA’YI BÜYÜTEN KEMAL İLE TORUNUNUN HİKÂYESİNİ ANLATAN FİLM KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞARAK BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    ’Dedemin Gözyaşları’ filmi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterime sunuldu. Lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa’yı büyüten Kemal ile torununun hikâyesini anlatan film Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşarak büyük beğeni topladı.

    Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri çerçevesindeki ’Dedemin Gözyaşları’ filmini Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Eski Milletvekili Yücel Menekşe, Filmin Yapımcısı ve Yönetmeni İhsan Taş, oyuncular Halil Ergün, Nevşehirli Çocuk Oyuncu Ali Kürşat Uzun ve Metin Yıldırım birlikte izledi. Filmin gösterimi, misafirperverlikleri ve Nevşehirli sanatseverlerle buluşmasını sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür eden Yönetmen İhsan Taş, Nevşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı şükranlarını sundu.

    Başkan Rasim Arı, Nevşehirli çocuk oyuncu Ali Kürşat Uzun, Halil Ergün ve Metin Yıldırım ile Film Yönetmeni İhsan Taş’a plaket takdim ederek sanat hayatlarında başarılar diledi.

    YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir