**Samsun’da Arazi Anlaşmazlığı Cinayeti: Emekli Polis Kaçtı**
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde meydana gelen olayda, bir emekli polis memuru amcasının oğlunu öldürdü ve olay sonrasında kayıplara karıştı.
**Olayın Detayları**
Sarıhasan Mahallesi’nde yaşanan bu trajik hadise, arazi anlaşmazlığı neticesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, emekli polis Cemil Ç., aralarındaki gerginlik sonucu Bahattin Ç. ile karşılaştı. 3 çocuk babası olan Bahattin Ç., tarlasına girmişken, Cemil Ç. tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Yapılan müdahalelere rağmen Bahattin Ç. hayatını kaybetti.
**Zanlının Peşinde**
Olayın ardından Cemil Ç.’nin kayıplara karışması üzerine polis ekipleri, firari zanlının bulunması için geniş kapsamlı bir operasyon başlattı. Bahattin Ç.’nin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.
Polis, olayla ilgili her türlü ipucu üzerinde çalışarak cinayeti aydınlatmayı hedefliyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
3 ÇOCUK BABASI BAHATTİN ÇAKIR HAYATINI KAYBETTİ.
BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNE BAĞLI GÜRE MAHALLESİ’NDE ZEYTİNLİK ALANDA ÇIKAN YANGIN, HAVADAN VE KARADAN YAPILAN MÜDAHALE İLE KONTROL ALTINA ALINDI. BÖLGEDE SOĞUTMA VE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI.