Adana’da gerçekleşen bir trafik kazasında, araç çarpışması sırasında kapısı açılan otomobilden atlayan sürücü, yaşadığı anları aktardı. Kazada yaralanan genç, “Sıkışmak yerine atlamayı tercih ettim” ifadelerini kullandı.
Kaza Anı ve Sonrası
Kaza, öğle saatlerinde Adana’nın Saimbeyli Caddesi’nde yaşandı. 01 DBK 12 plakalı otomobil, caddeye dönüş yapmak üzereyken, Mustafa Kemal Tur’un kullandığı 01 KS 042 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tur’un aracının kapısı açıldı. Yaralı sürücü, refleks olarak araçtan kendini atıp hızla koşmaya başladı.
Sürücünün Açıklamaları
Kaza sonrası Kozan Devlet Hastanesi’ne götürülen Mustafa Kemal Tur, İhlas Haber Ajansı’na o anları anlattı. Tur, aracının kendi şeridinde gittiğini belirterek, “Önümdeki araç aniden yola girdi ve çarpıştık. Araçta kendimi güvende hissetmediğim için sıkışmak yerine atlamayı tercih ettim. Emniyet kemerim takılıydı ama çarpmanın etkisiyle belki de fırlamış olabilirim. Kafamı yere çarptım, şişlik oluştu ama ciddi bir sıkıntım yok. Karşı tarafla anlaşmaya vardık, hasar karşılanacak. Herkese geçmiş olsun” dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
ADANA’DA GERÇEKLEŞEN TRAFİK KAZASINDA ÇARPIŞMA ANINDA KAPISI AÇILAN ARAÇTAN ATLAYIP KOŞAN GENÇ O ANLARI ANLATTI. KAZAZEDE GENÇ, “SIKIŞMAKTANSA ATLAMAYI TERCİH ETTİM” DEDİ.
İSTANBUL VALİLİĞİ’NİN YANGINLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK AMACIYLA HAVAİ FİŞEK, İŞARET FİŞEĞİ, MEŞALE, PATLAYICI-YANICI MADDE SATIŞI VE KULLANIMINA YÖNELİK GETİRDİĞİ YASAK, BAĞCILAR BELEDİYESİ’Nİ HAREKETE GEÇİRDİ.
BELEDİYEYE BAĞLI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, BU TÜR TEHLİKELİ MADDELERİN SATILDIĞI İSTOÇ (İSTANBUL TOPTANCILAR ÇARŞISI) TİCARET MERKEZİ’Nİ DOLAŞIP ESNAFI UYARDI.
İSTANBUL VALİLİĞİ’NİN YANGINLARIN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK AMACIYLA HAVAİ FİŞEK, İŞARET FİŞEĞİ, MEŞALE, PATLAYICI-YANICI MADDE SATIŞI VE KULLANIMINA YÖNELİK GETİRDİĞİ YASAK, BAĞCILAR BELEDİYESİ’Nİ HAREKETE GEÇİRDİ.