Melikgazi Belediyesi'nden Eğlenceli Bir Etkinlik
Melikgazi Belediyesi, 08-13 yaş arası çocuklar için özel olarak sergilediği 'Ormanlar Kralı Ağustos Böceği' adlı çocuk tiyatrosu ile büyük bir ilgi topladı.
İki seans halinde gerçekleşen oyun, çocuklara keyifli ve eğlenceli bir gün yaşatmayı başardı. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “İlçemizde her yaş grubuna hitap eden kültür sanat etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın eğitim hayatlarına destek olmanın yanı sıra, onların sanatla dolu bir yaşam sürmeleri için etkinliklerimizi artırıyoruz. Tiyatro, çocukların hayal gücünü, ifade becerisini ve sosyal etkileşimini geliştiren güçlü bir araçtır. İzledikleri oyunlar, onların bakış açılarına yeni kapılar aralıyor,” dedi.
Oyun Sırasında Eğlence Dolu Anlar
Düzenlenen etkinlikte, eğlenceli diyaloglar ve mizahi sahnelerle dolu 'Ormanlar Kralı Ağustos Böceği' adlı oyun, çocukların büyük ilgisini çekti. Müzikli ve danslı bir tiyatro gösterisi sunan oyun, izleyen çocukların etkinliğe katılmasını sağladı. Ayrıca, çocukların çok sevdiği bilmeceler ve danslar da programda yer aldı.
Çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini belirten Başkan Palancıoğlu, “Onlar için farklı alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza ve belediye personelimize teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı. Oyun sonunda çocuklar, Başkan Mustafa Palancıoğlu'na bu eğlenceli tiyatro için teşekkürlerini iletti.





