Patlayan Çakmak Gazı, İkiz Kardeşleri Ayırdı
Geçtiğimiz günlerde Sivas’ta yaşanan trajik bir olayda, otomobilde meydana gelen çakmak gazı patlaması, ikiz kardeşler Emre ve Efe’yi birbirinden ayırdı. Patlama sonucu ağır yaralanan Efe’nin tedavisi devam ederken, Emre’nin hayatını kaybetmesi, ailesi ve arkadaşları için büyük bir yıkım oldu.
Olayın Ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, olay Diriliş Mahallesi, Şeyhşamil Caddesi üzerinde yer alan Salıpazarı’nda gerçekleşti. Park halindeki 58 AFZ 458 plakalı Opel marka aracın içinde bir patlama meydana geldi. Bu esnada araçta bulunan 3 çocuk yaralandı; Emre Üzen (17), ikizi Efe Üzen (17) ve M.T.Y (16). Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Acil olarak hastanelere sevk edilen yaralılardan Emre Üzen’in kalbi, yapılan bütün müdahalelere rağmen yeniden çalıştırılamadı. Üzen, Sivas Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Patlamanın çakmak gazı tüpünden kaynaklandığı anlaşıldı.
Cenaze Töreninde Duygu Dolu Anlar
Emre Üzen’in cenaze töreni, bugün Ayyıldız Camisi’nde gerçekleştirildi. Efe, tedavi altında olduğundan katılamadığı bu son veda anında, aile üyeleri, arkadaşları ve Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun gibi birçok kişi cenaze namazında yer aldı. Namaz sırasında baba İsmail Üzen’in ayakta durmakta zorluk çektiği gözlemlendi. Namazın tamamlanmasının ardından, Emre’nin tabutu arkadaşları tarafından taşınarak, caminin bitişiğindeki Yukarı Tekke Sıralı Mezarlığı’na defnedildi.
Geride kalan Efe’nin hastanede tedavisinin sürdüğü belirtilirken, aile ve yakınları büyük bir acı içerisinde bu kaybın şokunu yaşamaktadır.
EMRE ÜZEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
EMRE ÜZEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
EMRE ÜZEN
EMRE ÜZEN
SÜRÜCÜSÜZ İLERLEYEN ARACI BÖYLE DURDU
SEYİT CAN
SEYİT CAN