Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden Gemlik’e Modern Gençlik Merkezi Açılışı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’te gençlerin yeteneklerini geliştirebileceği bir Gençlik Merkezi açtı. Başkan Mustafa Bozbey, bu merkezlerin gençler için bir ifade alanı olacağını söyledi ve benzer tesislerin diğer ilçelere de kazandırılacağının müjdesini verdi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik'te gençlerin yeteneklerini geliştirebileceği bir Gençlik Merkezi

    Gemlik Gençlik Merkezi Törenle Açıldı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin kendilerini ifade etmelerine, fikir alışverişinde bulunmalarına ve birlikte üretmelerine olanak sağlamak amacıyla Gemlik ilçesinde yeni bir Gençlik Merkezi açtı. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin potansiyeline olan inancını vurgulayarak, çok yakında başka gençlik merkezlerinin de kapılarını açacaklarını duyurdu.

    Modern İmkanlarla Donatıldı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin daha donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarını sağlamak için yatırımlarını devam ettiriyor. Gemlik Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girerek, gençlere ders çalışabilecekleri, kütüphane ve dinlenme alanlarının yanı sıra ücretsiz internet erişimi sunacak. Ayrıca, 24 saat açık kalan merkezi, gençlerin hot çorba servisi gibi imkânlarla destekleyecek.

    Gençlerin Sesini Duymak İçin Adımlar Atılıyor

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, merkezin amacının yalnızca fiziksel bir yapı değil, gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri bir alan oluşturmak olduğunu belirtti. Bursa’da gençlerin özgürce düşünmelerini ve gelişimlerini destekleyecek bir altyapı kurduklarını ifade eden Bozbey, “Gençlik merkezleri, gençlerin bir araya gelerek birlikte öğrenebileceği ve gelişebileceği mekanlar olarak tasarlanıyor.” dedi.

    Gençlerin Potansiyeli Vurgulandı

    Gemlik Gençlik Merkezi’nin sadece sınavlar için değil, hayata hazırlık konusunda da önemli bir rol üstleneceğini söyleyen Bozbey, gençlerin sadece akademik değil, özgüven ve girişimcilik ruhu ile de gelişim göstermeleri gerektiğini dile getirdi. “Gençliğin potansiyeline yürekten inanıyoruz,” diyen Bozbey, yeni merkezlerin Yıldırım, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerine de kazandırılacağını aktardı.

    Gemlik Gençlik Merkezi’ne Gençlerin Sahip Çıkacak

    Başkan Bozbey, Bursa’nın geleceğini bugünkü gençlerin oluşturduğuna dikkat çekerek, bu tesislerin gençler tarafından sahiplenilmesi gerektiğini kaydetti. “Bu şehir, gençlerin enerjisiyle yükselecek ve biz de bu fiziksel alanları oluşturmayı sürdüreceğiz,” diyerek merkezde yapılan yatırımın önemini vurguladı.

    CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, gençlik merkezinin inşasında büyük katkıları olan Başkan Bozbey’e teşekkür etti. Yeşiltaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen nesil, istikbal sizdedir” sözüne atıfta bulunarak, gençlerin Cumhuriyet’i yaşatacak nesil olacağını belirtti.

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ve CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan da, gençlik merkezlerinin önemine vurgu yaparak, projeye destek veren tüm yetkililere teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Bozbey, gençlerle bir araya gelerek merkez hakkında sohbet etti.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı