Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ankara’da Boşanma Aşamasındaki Eşine Bıçakla Saldıran Salih A. İntihar Etti, Saliha A. Hayatını Kaybetti

    Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Saliha A., Salih A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı ve hastanede yaşamını yitirdi. Salih A. ise intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Ankara'da boşanma aşamasındaki eşi Saliha A., Salih A. tarafından bıçaklı

    **Ankara’da Bıçaklı Saldırı Sonrası Hayatını Kaybeden Kadın**

    Ankara’da, boşanma sürecinde olduğu eşinin bıçaklı saldırısına maruz kalan bir kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    Olayın Detayları

    Korkunç hadise, 4 Ağustos akşamı Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Güvenlik Caddesi’ndeki bir apartmanda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, boşanma aşamasındaki Salih A. ve eşi Saliha A. arasında nedensiz bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Salih A., eşine bıçakla saldırdı.

    Saldırıyı gerçekleştiren koca, ardından kendisini tavana iple asarak intihar etti. Olayın ardından sağlık ekipleri, ihbar doğrultusunda bölgeye intikal ederek Saliha A.’ya ilk müdahaleyi yaptı. Ancak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Saliha A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Saldırganın Durumu ve Soruşturma Süreci

    Hayatını kaybeden Saliha A.’nın TBMM’de görev yaptığı öğrenildi. Hastanede iki gün boyunca tedavi gördükten sonra sabah saatlerinde vefat ettiği bildirildi. Olayın ardından intihar eden Salih A.’nın cesedi, olay mahallindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı