Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 15 Ağustos’ta 32 Daire İçin Açık İhale Düzenleyecek

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 15 Ağustos’ta saat 14.00’te altında düzenlenecek ihale ile Yıldırım Beyazıt ve Kazım Karabekir Mahallelerinde toplam 32 daireyi satışa sunacak. Hedef, faizsiz ve kolay ödeme seçenekleriyle vatandaşları ev sahibi yapmak. Peşin ödemeye çeşitli indirimler uygulanacak.

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 15 Ağustos'ta saat

    **15 Ağustos’ta Açık İhale ile 32 Daire Satışa Çıkıyor**

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt ve Kazım Karabekir Mahallelerinde belediyeye ait olan toplam 32 dairenin satışını 15 Ağustos Cuma günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştireceklerini duyurdu. Başkan Palancıoğlu, ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşları ihaleye katılmaya davet etti.

    Faizsiz ve Uygun Taksit İmkanları

    Tamamen faizsiz bir şekilde sunulan dairelerde, yüzde 25 peşinat ve 36 ay süresince eşit taksit imkanı mevcut. Bu uygulama, vatandaşlar için büyük bir kolaylık sunarak ev sahibi olma süreçlerini kolaylaştırıyor. İhaleye dahil olan dairelerden 17 tanesi Yıldırım Beyazıt’ta, 15 tanesi ise Kazım Karabekir Mahallesi’nde konumlanıyor.

    Daha Fazla İndirim Fırsatı

    Peşin ödeme yapanlar için yüzde 30, 12 ay vadeli ödeme durumunda yüzde 20 ve 24 ay vadeli ödemede yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Bu fırsatlar ile ev sahibi olmanın yollarını açan Başkan Palancıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Melikgazi Belediyesi olarak, sizleri evlendirmeye devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm süreci ile inşa ettiğimiz bu dairelerimizi beğeniniz için sunuyoruz. Önceki açık ihalelerde olduğu gibi, Yıldırım Beyazıt ve Kazım Karabekir’de bulunan 3+1 ve 4+1 dairelerimizi faizsiz, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade ile sizlere sunuyoruz.”

    Başkan Palancıoğlu, 15 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ihaleye katılacak vatandaşlara sağlık ve huzur diledi. Ayrıca, bu projede emeği geçen ekip arkadaşlarına da teşekkür etti.

    İhaleye katılmak veya konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler için, detaylar şu bağlantıda: [https://mgazi.li/84b4d0](https://mgazi.li/84b4d0)

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı