Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Başkan Bilal Özdoğan, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı İle İlgili Mesaj Yayımladı

    Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için mesaj yayınlayarak tüm eğitim camiasına destek sözü verdi. Başkan, kırtasiye ve kıyafet yardımlarının yanı sıra okul bakım çalışmalarının da sürdüğünü vurguladı. Eğitimi önceliklendirdiklerini belirten Özdoğan, çocukların daha iyi koşullarda eğitim alması için çalışacaklarını ifade etti.

    Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için mesaj

    Hacılar Belediye Başkanı’ndan 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

    Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

    Başkan Özdoğan, yayımladığı mesajında; “2025-2026 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okullarına kavuşacaklar. Biz de her yıl olduğu gibi bu yıl da gerek kurumumuz gerekse hayırsever iş insanlarımızın yardımlarıyla eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Şimdiden hepinize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

    Eğitim Camiasına Destek Sürüyor

    Hacılar Belediyesi’nin her zaman eğitim alanında önemli yatırımlar yaptığını belirten Başkan Özdoğan, kırtasiye malzemeleri ve giysi yardımları dışında, okulların bakım ve çevre düzenlemelerine de büyük özen gösterildiğini dile getirdi.

    Eğitimi öncelikli alanlar arasında gördüklerini vurgulayan Özdoğan, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın daha modern ve sağlıklı öğretim alanlarında eğitim görmeleri için tüm kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Eğitim yatırımlarına katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    İşbirliği ve Dayanışma Kültürü

    Hacılar’da belediye, hayırseverler ve eğitim kurumları arasındaki işbirliğinin öneminin altını çizen Başkan Özdoğan, bu dayanışma kültürünün ilçeye güç verdiğini sözlerine ekledi. Bu tür işbirlikleri sayesinde eğitim kalitesinin artacağına inandığını dile getirdi.