Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Özgür Özel, CHP 102’nci Yıl Koşusu’na Katıldı: “Maratonun Birincisi Hepimiziz”

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Eymir Gölü’nde 102. Yıl Koşusu’na katıldı. Koşu sonrası önemli açıklamalarda bulunan Özel, partinin kuruluş haftasını kutladıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da yanıt verdi. Koşuyla ilgili arkadaşlarını tebrik eden Özel, gelecekteki kurultayla ilgili ise rahat olduğunu ifade etti.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Eymir Gölü'nde 102. Yıl

    Özgür Özel, CHP 102. Yıl Koşusu’na Katıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da gerçekleşen 102. Yıl Koşusu’na katılım sağladı. Eymir Gölü kıyısında düzenlenen etkinlik, partililer ve spor tutkunları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Koşunun ardından yapılan basın toplantısında, geçen yıl gerçekleştirilen tüzük değişikliği çerçevesinde 4-9 Eylül tarihleri arası CHP’nin kuruluş haftası olarak kutlanmasının kararlaştırıldığını belirtti. Özel, bu dönemde bilim, kültür ve sanat alanında dolu dolu bir hafta geçirdiklerini ifade etti. Koşuda ödül olarak ‘İmamoğlu’na özgürlük’ temalı tişört dağıtıldığını aktaran Özel, “Burada elde edilen başarıları takdir ediyorum. Koşu sırasında yol boyunca birlikte ilerledik. Finişi el ele geçen arkadaşlarla gerçekleştirdik, ancak bu yarışı bitiren herkes benim gözümde birincidir” şeklinde konuştu.

    Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

    Özel, basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak, 21 Eylül’de düzenlenecek olağanüstü kurultay hakkında görüşlerini paylaştı. Bir gazetecinin yönelttiği soruya, “Bugün maraton yapıyoruz, siz buraya engelli koşuyla geldiniz” yanıtını vererek, önceki koşusunu hatırlattı. Kadıköy maratonunu 59 dakikada tamamladığını söyleyen Özel, buradaki koşusunun tempo hesaplamalarının 5,55 ile devam ettiğini, toplamda 56 dakikada yarışı tamamlayacağını belirtti. Bu vesileyle, “Öbür koşuyu da bir şekilde tamamlarız” ifadelerini kullandı.

    Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisiyle ilgili söylediği sözlere yanıt vererek, “Kendisine teşekkür ederim. Keşke bugün basının takip ettiği pikaba koysaydık veya kendisi daha yakın mesafeden katılım sağlasaydı. Gelip birlikte 100 metre koşmayı deneyelim, uzaktan nasıl göründüğünü ve yakından nasıl olduğunu görsün” şeklinde konuştu.