Melikgazi’nin Gençler İçin Akıl Küpü Kütüphaneleri
Melikgazi Belediyesi, gençlere yönelik hayata geçirdiği Akıl Küpü Kütüphaneleri ile sadece eğitim dönemlerinde değil, yaz tatili boyunca da gençlerin en gözde mekanlarından biri haline geldi.
Kütüphanelerde Hem Eğleniyor Hem Öğreniyorlar
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 15 farklı noktada bulunan Akıl Küpü Kütüphaneleri, gençlerin sosyal ve eğitimsel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlandı. Melikgazi Belediyesi’nin “önce gençlik” sloganı ile geliştirdiği bu projeye toplamda 66 bin genç üye oldu. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Eğitim her şeyin önündedir. Gençlerimiz için çeşitli hizmetler sunuyoruz. Akıl Küpü Kütüphaneleri, eğitim hizmetlerimizin önemli bir ayağını oluşturuyor” ifadelerini kullandı.
Verimli Zaman ve Sosyalleşme Fırsatları
Bu kütüphaneler, gençlerin ders çalışması, kitap okuması ve araştırma yapması için ideal bir ortam sunuyor. Yaz aylarında da gençler buralarda etkin vakit geçiriyor, sosyalleşiyor ve kendilerini geliştiriyor. Her mevsimde büyük ilgi gören bu kütüphaneler, Melikgazi Belediyesi’nin gençlere olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Başkan Palancıoğlu, “Tüm öğrencilerimize yeni eğitim döneminde başarılar dileriz. Gençlere yönelik hizmetlerimizi artırarak sürdürme kararlılığındayız” diyerek, belediyenin gençlere olan desteğini vurguladı.
ÇOCUKLAR DAHA SONRA TÜRK BAYRAĞINI OKUL BAHÇESİNDE BULUNAN ATATÜRK BÜSTÜNE ASTI.